a

Грађанину који се обратио тражећи заштиту својих права због текста објављеног у једном недељнику, Заштитник грађана је истакао и следеће: 

"Јавно или приватно позивање на физичко насиље против било кога, или још теже – вешање, „пресуђивање по кратком поступку“ или слично, подобно да од некога буде схваћено озбиљно, макар и не било писано тако,  није сагласно вредносним и правним тековинама демократског друштва заснованог на поштовању људских права и владавини права.

Ауторске и медијске слободе гарантоване су у циљу поштовања слободе, интегритета и достојанства сваког људског бића, а насиље их руши. Све институције једног друштва, не само државне, имају одговорност за изградњу културе поштовања људских права, а медији су свакако међу најзначајнијим од њих. Заштитник грађана се нада да ће уређивачка политика медија у Србији, у свим будућим сличним ситуацијама, наћи начин да критика, па и најстрожија, буде лишена недопустивих елемената као што је позив на насиље или нешто друго што би лако могло да буде схваћено као такав чин".

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol