a

b_300_0_16777215_00_images_stories_kas.jpegИнституцији Заштитника грађана Републике Србије дневно пристиже око четрдесет притужби грађана, од којих се део односи на поступање извршне власти,  истакао је републички омбудсман Саша Јанковић на данашњем радном доручку са уредницима и новинарима медија у Србији, у београдском Медија центру и нагласио да велики број основаних притужби указује на чињеницу да постоје недостаци у раду и функционисању власти и државних органа.

Повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић најавио је издавање новог, прецизнијег, упутства за ажурирање информација које морају да објављују државни органи и органи локалне самоуправе. Како је истакао, његова институција је у августу добила више од 300 жалби.

Данашњи, други од четири планирана радна доручка са уредницима и новинарима организовали су Фондација Конрад Аденауер и Факултет за европске и правно-политичке студије.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol