a

Заштитник грађана саопштава да се грађани из општина са југа Србије републичком омбудсману подједнако жале на корупцију како службеника локалне, тако и републичке администрације. Нема битне разлике између притужби на рад локалне и републичке администрације, како на југу Србије, тако и у осталим деловима земље.

Новине су јуче пренеле вест Танјуг-а о томе да је “канцеларија омбудсмана на југу Србије саопштила да запослени у органима локалне самоуправе у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи, за сваки посао од грађана редовно очекују неку противуслугу“.  Канцеларија на југу Србије није дала никакво саопштење, већ је Танјуг из опширног интервјуа који су „Врањске новине“ пре 20 дана објавиле са запосленима у локалној канцеларији републичког омбудсмана, пренео само одговор на једно питање. Тиме је, стављањем фокуса само на локалну власт иако исти проблем постоји и са републичком, некоретно поступљено према локалној администрацији у три општине и канцеларији омбудсмана на југу Србије.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol