a

Заштитник грађана Србије Саша Јанковић изјавио је у Краљеву да ће све притужбе на начин расподеле помоћи угроженим грађанима после земљотреса бити разматране са дужном пажњом и у најкраћем року.

"На позив министра за државну управу и локалну самоуправу Милана Марковића ја сам овде да бих грађанима Краљева дао додатне гаранције да ће помоћ коју добијају бити на такав начин распоређена да нико не би смео да буде незадовољан", казао је Јанковић агенцији Бета.
Он је додао да грађани могу да се обрате и локалном омбудсману у Краљеву уколико уоче неправилности и незаконитости при расподели помоћи.

"Све такве притужбе ће бити разматране хитно и са дужном пажњом,а моји сарадници из Стручне службе и ја смо данас у Краљеву да проверимо притужбе како би пронађене неправилности биле исправљене", рекао је Јанковић.

Министар Марковић и заштитник грађана Саша Јанковић данас су посетили Гоч и дечје одмаралиште на тој планини где је смештен највећи број Краљевчана чије куће и станови нису више за употребу после земљотреса 3. новембра.Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol