a

Multithumb found errors on this page:

Unsupported image type images/stories/hiv dogadjaj12.bmp image/x-ms-bmp
Unsupported image type images/stories/hiv dogadjaj12.bmp image/x-ms-bmp

hiv dogadjaj12.bmp

Улога Заштитника грађана у заштити и унапређењу људских права је да укаже на важност поштовања права свих појединца у друштву, штетност устаљених предрасуда, посебно стигматизације поједних група у друштву, изјавио је заштитник грађана Саша Јанковић на семинару „Улога парламентараца и посланика у припреми делотворних мера за сузбијањее ХИВ-а/сиде“ који је одржан у Дому Народне скупштине Републике Србије. Јанковић је нагласио да кршење права особа које живе са ХИВ-ом није само медицинско већ најпре друштвено питање.

Семинар је отворила председница Скупштине Србије Славица Ђукић -Дејановић која је апеловала на посланике да у комуникацији са грађанима у што већој мери раде на подизању свести о превенцији и разумевању импликација те болести.

Министар здравља Томица Милосављевић је представио досадашње резултате у превенцији ХИВ-а  и упозорио на забрињавајући пораст младих, од 15 до 20 година, међу новоинфицираним особама.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol