a

Заштитник грађана Саша Јанковић и повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић сматрају да су напади попут написа о председници Савета за борбу против корупције Верици Бараћ у Вечерњим новостима, покушај вршења притиска на контролне органе да одустану од истраживања корупције и других незаконитих радњи на штету грађана Србије.

Популистичко прозивање Верице Бараћ и алузије о „хоботници која испија знање народу и просипа обману“ покушај су да се спречи уочавање правих хоботница које ово друштво и његове институције држе у загрљају који опасно угрожава његов опстанак, сматрају Шабић и Јанковић.

Посебно је опасно ако се иза, наизглед, новинарских коментара, крију и штите посебни и појединачни лични интереси. Слободан рад институција које контролишу рад државних органа и штите права грађана је свугде, па и у Србији, од виталног значаја за успостављање одговорности власти, заштиту права и интереса грађана и јачање владавине права.                            


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol