a

b_280_0_16777215_00_images_stories_palic_-_nvo.jpegБрој контаката и притужби грађана упоредо са бројем поступака које је у 2010. години покренуо  Заштитник грађана значајно је порастао је у односу на прву годину мандата, истакао је заштитник грађана Саша Јанковић на семинару који је организовао Центар за развој цивилног друштва на Палићу. Јанковић је  позитивно оценио реакције државних органа и институција на препоруке Заштитника грађана и спремност да у већој мери исправљају пропусте у раду које је констатовала ова институција.

Семинар, организован у оквиру пројекта Политичке странке и ангажована јавност у Србији – охрабривање грађанског ангажмана у контроли страначких руководстава, имао је за циљ размену искуства  између представника бројних невладиних струковних удружења у области евроатлантских интеграција, корупције, људских и мањинских права, реформи правосуђа, модернизације и деполитизације администрације.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol