a

Отмица и ликвидација путника из воза у Штрпцима пре 18. година је бруталан злочин који је узнемирио, а и данас узнемирава, грађане Србије. Држава Србија тада није успела да заштити своје грађане који су страдали само због своје етничке припадности. То никада више не сме да се понови, а главна брига државе треба да буде управо добробит свих њених грађана.

За Србију, а нарочито за њен етнички мешовит део у комe се злочин догодио, је од непроцењиве важности да се укаже на сву монструозност тог чина. Осуда не може вратити жртве нити утешити њихове најближе и њихове сународнике, али је за будућност изузетно важно да се и држава и грађани увек изнова јасно одређују према оваквим и сличним злочинима.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol