a

b_280_0_16777215_00_images_stories_treca_ekspertska_misija.jpeg

Заштитник грађана Саша Јанковић са заменицима разговарао је данас са представницима треће експертске мисије Европске комисије која се налази у  радној посети Србији ради  припреме Мишљења о захтеву за чланство који је Србије упутила ЕУ.

Тема састанка се односила на питања из области заштите људских права, пре свега активностима Заштитника грађана у заштити права лица лишених слободе,  права детета и права националних мањина.

Јанковић је упознао представнике Европске комисије са поступањима Заштитника грађана у досадашњем периоду мандата и сарадњи са државним органима. Истакао је да број притужби грађана у непрекидном порасту и да је то нарочито видљиво ове године.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol