a

b_300_0_16777215_00_images_stories_u_bujanovcu_1.jpeg

Иако у Србији напредује степен остваривања права и слобода, као и поштовања људских права, очекивања грађана расла су много брже. Незадовољство грађана је посебно изражено у области економских и социјалних права, рекао је Саша Јанковић у разговору са страним и домаћим новинарима у Буjановцу.

Јанковић је рекао да је Србија у своје законе уписала највише стандарде људских права, али да спремност да се спроведу у пракси није на истом нивоу. Подсетио је да је омбудсман управо због ефикасније заштите и унапређења и мањинских слобода и права одлучио да у три мултиетничке општине, Медвеђи, Бујановцу и Прешеву, оснује канцеларију Заштитника грађана. Оправданост овог корака види се у сталном повећању броја грађана који се обраћају канцеларији Заштитника грађана.

Пре сусрета са новинарима заштитник грађана Саша Јанковић примио је грађанина Бујановца који је поднео притужбу омбудсману због неостваривања права на инвалидску пензију и накнаду за туђу негу и помоћ.Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol