a

b_300_0_16777215_00_images_stories_sasa_u_zenevi.jpeg

Председавајућа Међународног координационог комитета УН госпођа Рослин Нунан уручила је заштитнику грађана Републике Србије Саши Јанковићу сертификат о акредитацији Заштитника грађана као Националне институције за промоцију и заштиту људских права са “А” статусом за период од 2010. до 2015. године, на седници, која је одржана 17. и 18. маја 2011. године у Женеви.

Међународни координациони комитет окупља националне институције за промоцију и заштиту људских права, признатих од УН и акредитује их према усклађености рада и надлежности институција за људска права са Париским принципима.

На скупу су представљени кључни аспекти, изазови и планови у раду институција за људска права из четири региона (афрички, амерички, азијско – пацифички и европски),  који су формирани на основу географских принципа. Такође се расправљало о учешћу националних институција за промоцију и заштиту људских права у изради извештаја које државе подносе телима Уједињених нација за праћење спровођења конвенција о људским правима.


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol