a

b_300_0_16777215_00_images_stories_bfpe_za_sajt.jpeg           

-Од оснивања до данас у институцији Заштитника грађана регистровано 26 хиљада обраћања грађана. За непуне четири године, поднето је више од седам хиљада формалних притужби грађана. Поднели смо на десетине законских инцијатива-препорука за исправљање  недостатака у раду јавне управе. Све то говори да Србија свакако напредује у дизању степена заштитите права грађана, али спорије од очекивња грађана, рекао је заштитник грађана Саша Јанковић,  обраћајући се учесницима округлог стола посвећеног  улози независних регулаторних тела у заштити грађанских права у Србији.

 Омбудмсан  је оценио  да је добро што грађани знају  за своја права и инсистирају на њиховом поштовању, али то чине првенствено помоћу невладиних организација, јер држава не може да прати у корак њихове захтеве“.

Циљ округлог стола, одржаног у организацији Београдског фонда за политичку изузетност и уз подршку ЕУ и  UNWomen, био је пре свега да подсети на значај независних регулативних тела у Србији, посебно у области анти-дискриминационих закона.

Учеснике скупа, представнике  независних регулаторних тела, поздравила је Соња Лихт  председница Београдског фонда за политичку изузертност.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol