a

b_300_0_16777215_00_images_stories_odhri_za_sajt.jpeg

Заштитник грађана Републике Србије Саша Јанковић примио је данас тим стручњака Канцеларије ОЕБС-а за демократске институције и људска права (ODHIR), који се налази у вишедневној посети Србији. Тим стручњака ODHIR-а започиње израду свеобухватне анализе процеса доношења закона у Србији, са циљем унапређења поступка доношења закона и олакшавања институционалних реформи. 

Саша Јанковић је стручњаке, које је предводио господин Џон Бејтс, упознао са радом институције Заштитника грађана и искуствима и сазнањима из праксе те институције која могу бити од користи у поступку доношења закона и институционалним реформама. 

Заштитник грађана је на интересовање гостију говорио о сарадњи своје институције са Народном скупштином и са Владом Републике Србије, као и о амандманима и иницијативама које је омбудсман поднео тим телима.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol