a

Тамара Лукшић - Орландић, заменица заштитника грађана за права детета, упутила је Новаку Ђоковићу, поводом његовог именовања за националног амбасадора Уницефа, честитку следеће садржине:   

Драги Новаче,

Својим тениским успесима, али подједнако и својим понашањем, интелигенцијом и шармом, постао си идол деце и младих у Србији и љубимац старијих.

Тиме што си именован за амбасадора Уницефа имаћеш прилике да своје таленте и умеће поделиш са децом широм света, да им укажеш на оне вредности које имају трајнији карактер. Нарочито ће твоје присуство бити охрабрујуће за децу која живе у сиромаштву или неком другом неподстицајном окружењу, или су посебно осетљива због припадности некој од рањивих мањинских група.

Знаш и сам да ће овај Твој задатак бити далеко тежи од оних задатака које си себи зацртао на тениском терену још пре  20 година и које на најлепши могући начин остварујеш сада.

Као неко ко се бави правима деце у нашој земљи и позван је да доприноси њиховој заштити, уверена сам да ћеш и тај задатак испунити са истом, засигурно и већом озбиљношћу, него што нам то показујеш на тениским теренима широм света.

Вероватно да мој оптимизам лежи и у чињеници да сам припадала женској екипи ТК „Партизан“ која је седам година освајала државно екипно првенство у тенису СФРЈ и да сам Твој велики фан.

Срећно на свим подлогама и теренима!

Заменица заштитника грађана

Тамара Лукшић – Орландић

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol