a

У оквиру активности Заштитника грађана на унапређењу положаја Рома и повећању видљивости проблема ромске популације, заменик заштитника грађана др Горан Башић одржао је састанак са директорком Канцеларије за европске интеграције Милицом Делевић. Заменик заштитника грађана је истакао да је решавање и унапређење положаја Рома и уопште унапређење положаја националних мањина у Србији веома значајно за што успешније испуњавање услова за улазак у Европску унију. Такође, истакнуто је да Република Србија подржава и спроводи активности Европске комисије у вези са инклузијом Рома кроз учешће у Декади Рома и настоји да створи механизме за развој кохерентне и свеобухватне политике према Ромима.

Директорка Канцеларије за европске интеграције поздравила је напоре Заштитника грађана на проналажењу решења за боље услове живота Рома у Србији и истакла да ће Канцеларија за европске интеграције пружити све врсте подршке овој активности, укључујући и активно учешће.


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol