a

b_300_0_16777215_00_images_stories_razrusene_prostorije1.jpeg

Заменик заштитника грађана и заменица покрајинског омбудсмана за заштиту права националних мањина др Горан Башић и Ева Вукашиновић обишли су јуче просторије Мађарског културног центра „Петефи Шандор” у Новом Саду, који је претходног викенда било мета вандала.

Управа и особље „Петефија” саопштили су да ово није први случај да вандали оштећују имовину овог центра, те да су графити на његовим зидовима, као и на околним приватним кућама, већ одавно уобичајена појава на коју данас мало ко обраћа пажњу.

Заменик заштитника грађана Србије др Горан Башић изјавио је да је важно да надлежни органи утврде мотив вандализма.

- Мањи је проблем ако се установи да је ово дело вандала - рекао је Башић, истичући да је много горе ако се утврди да је реч о ксенофобији.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol