a

b_300_0_16777215_00_images_stories_okr.sto_-_misljenje_ek_za_sajt1.jpeg

Неспорно је да је Србија напредовала по политичким и другим критеријумима протеклих година, али нема простора за самозадовољство јер још има доста да се уради на путу ка Европској унији. Ако успемо да европске стандарде и начин живота приближимо грађанима, онда ће, мислим, и политички аспекти другачије изгледати, рекао је заштитник грађана Републике Србије Саша Јанковић на данашњем округлом столу у Београду, посвећеном извештају Европске комисије о испуњености услова Републике Србије за стицање статуса кандидата за чланство у ЕУ.
Јанковић је истакао да је велика ефикасност парламента постигнута, и да је велики број закона прошао кроз њега што  гарантује виши степен права, али се у том законодавном процесу и даље  не користе сви капацитети нашег друштва који постоје у невладином сектору и академији.  Према његовим речима такође је потребна департизација сектора извршне власти, који је јако подељен по партијској линији.

 Што се тиче независних и регулаторних државних органа и тела, заштитник грађана је указао на чињеницу да њихови ставови, мишљења и одлуке мењају стварност мада не у мери у којој би могло.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol