a

b_300_0_16777215_00_images_stories_milos_banja_koviljaca.jpegЗаменик заштитника грађана Милош Јанковић обавио је данас контролну посету Центру за азил у Бањи Ковиљачи, као и Полицијској станици Лозница,  одељењу у Бањи Ковиљачи, где је са полицијским службеницима разговарао о повећању броја миграната у овом месту и незадовољству које тим поводом изражавају грађани.

У Центру за азил је утврђено да се врши смештај и збрињавање азиланата, односно миграната, који су изразили намеру да траже азил у Републици Србији. У њему је тренутно смештено око 85 лица, међутим, по незваничним информацијама, на територији  Бање Ковиљаче, број захтева за смештајем достиже и преко 500.

Заштитник грађана ће у наредном периоду извршити посете другим установама у којима су смештени мигранти и посветити пажњу могућностима решавања наведених проблема.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol