a

Поводом Међународног дана људских права, заштитник грађана Саша Јанковић је оценио да Србија сваког дана корача у правцу достизања загарантованих стандарда људских права, али да то за оне чија су права повређена није ни довољно брзо, ни довољно ефикасно.
Администрација и даље претежно верује да, када је нико не контролише, она, а не закони, одређује колико који грађанин има права и како ће их и када остварити. Одлучно санкционисање кршења људских права с једне, и образовање о људским правима са друге стране су због тога апсолутни приоритети, сматра заштитник грађана.

Заштитник грађана позива и грађане да боље упознају своја људска права и да стану у њихову одбрану у свакој прилици, без обзира да су угрожени они сами или неко други. Тек тада ће, уз институционалну изградњу, људска права бити оно што су замишљена да буду – делотворна гаранција за достојанство и слободу грађана у односу на државну власт и то за свакога и свугде, став је републичког заштитника грађана.

Ове године је Дан људских права у целом свету посвећен подршци заштитницима људских права и њиховом напору да кроз друштвене медије инспиришу промене на боље.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol