a

b_300_0_16777215_00_images_stories_oebs13.jpeg

Превише грађана још није у могућности да оствари своја права, изјавио је Саша Јанковић приликом примања награде “Личност године”  за  2011. годину и изразио наду да ће круг људи који ће моћи да их остваре из године у годину бити све шири. Омбудсман је награђен за посвећеност  заштити права грађана  и контроли рада јавних органа и институција у обављању обавеза у складу са законом.

b_300_0_16777215_00_images_stories_oebs12.jpeg

Поред Јанковића, ова награда, коју сваке године додељује ОЕБС, уручена је и повереници за заштиту равноправности Невени Петрушић и поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољубу Шабићу.

Да би демократија била заокружена није довољна само подршка грађана, већ и одговорност власти и право учешћа грађана.  Важан рад који обављају ваше канцеларије обухвата ове идеје, доприносећи на одлучан начин свакодневном животу грађана Србије, рекао је амбасадор Димитриос Кипреос, шеф Мисије ОЕБС у Србији.

Време је да се одлична служба наших победника према грађанима препозна, као и њихов допринос на пољу људских права и једнакости и учешћа у процесу демократије, додао је амбасадор Кипреос.


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol