a

b_300_0_16777215_00_images_stories_dimitrovgrad_elektronski_pristup.jpeg

Заштитник грађана Саша Јанковић боравио је са сарадницима у Димитровграду, како би поново промовисао програм „Електронски приступ Заштитнику грађана“ и охрабрио мештане да се обраћају видео линком из локалне библиотеке овој институцији притужбама на рад јавне управе. Он је на поподневној трибини, која је организована у Народној библиотеци „Детко Петров“ представио надлежности и рад институције Заштитника грађана и разговарао са грађанима о њиховим проблемима у раду са  јавном управом.

Како је рекао, мали број притужби из тог краја не значи да проблеми не постоје, већ да грађани нису довољно упознати са радом ове институције.

Омбудсман се у току дана састао и са председником општине Димитровград др Владицом Димитровим као и са представницима општине и органа јавне управе. Јанковић је у разговору навео да се притужбе из овог региона већином односе на проблеме проузроковане економском ситуацијом, а не због кршења права грађана. Челници општине су изразили спремност на сарадњу са Заштитником грађана, као и отвореност у решавању проблема грађана и унапређењу квалитета комуникације локалне администрације са грађанима.

Правницима Стручне службе Заштитника грађана, који су јуче у локалној библиотеци примали притужбе грађана, обратило се 16 грађана, и поднето је пет притужби.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol