a

Заменик заштитника грађана др Горан Башић са сарадницима разговарао је данас са помоћником министра рада и социјалне политике Владимиром Пешићем о даљој сарадњи две институције у области унапређења заштите и остваривања права грађана са инвалидитетом.

Боља организација рада и јавних сервиса, као и доношење прописа који одговарају стварним потребама особа са инвалидитетом предуслов су за превазилажење неких од проблема с којима се они суочавају, изјавио је заменик заштитника грађана др Горан Башић и обавестио присутне о будућим плановима институције Заштитника грађана, који се односе на   покретање низа активности ради унапређења положаја грађана с инвалидитетом. Такође, истакао је очекивања да ће се Министарство рада и социјалне политике активно и са пуно вере укључити у њихову реализацију.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol