a

Заштитник грађана успоставио је Савет за родну равноправност који ће пружати саветодавну подршку Заштитнику грађана и, посебно, заменици Заштитника грађана за родну равноправност, имајући у виду да је то област рада посебно предвиђена Законом о Заштитнику грађана.

Савет као колегијално тело и чланице и чланови Савета као стручњаци у својим областима, даваће мишљења и предлоге Заштитнику грађана за покретање системских и практичних питања од значаја за родну равноправност.

Савет чине – председница, проф. др Маријана Пајванчић са Правног факултета у Новом Саду, Милан Ђурић, са LGBTIQ СОС телефона и програма вишеструке дискриминације - НВО GAYTEN, Ђурђица Ергић из НВО “Бибија”, Вања Мацановић из Аутономног женског центра, проф др Сњежана Миливојевић са Факултета политичких наука Универзитета у Београду, проф. др Слободан Савић са Медицинског факултета Универзитета у Београду и Соња Стојановић из Београдског центра за безбедносну политику.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol