a

„Оцени своја права“ назив је кампање о стању људских права у Србији коју је покренуо Београдски центар за људска права, у сарадњи са Б92, а уз подршку УНДП.

Одговарајући на 18 питања из области људских права грађанке и грађани Србије могу на  посебној страници  сајта Б92 да дају своју оцену  о стању људских права у Србији. Заштитник грађана позива грађанке и грађане да одговоре на питања из анкете како би дали допринос унапређењу људских права у Србији.

Питања се односе на испуњавања препорука које је Србија прихватила пре четири године у Уједињеним нацијама.  Грађанке и грађани Србије својим одговорима могу најтачније да оцене  деловање државних органа и да дају предлоге за побољшање и унапређење у области људских права у Србији.

Кампањи се можете прикључити на следећем линку: http://www.b92.net/info/un/

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol