a

Посланици Скупштина Србије изабрали су данас Сашу Јанковића за заштитника грађана Републике Србије у другом, петогодишњем мандату. За реизбор Јанковића су гласале све посланичке групе у парламенту.

У свом обраћању Јанковић је  рекао да су "грађани и управа и даље непријатељи" и да је оно што је у последњих пет година урађено само игла у пласту сена. Он је наглaсио да је пред Србијом дуг пут ка развијању добре управе која ће поштовати грађане и истакао да консензус из Парламента охрабрује да ће притужбе грађана на рад органа власти бити решаване правовремено.

"Надам се да ће ова подршка значити да ће омбудсман ефикасније стајати у заштити грађана", казао је Јанковић.

Јанковића су на функцију заштитника грађана предложиле три посланичке групе, а тај предлог једногласно је подржао Одбор Скупштине Србије за уставна питања.

У расправи о избору омбудсмана, Јанковића су подржале све посланичке групе.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol