a

Заштитник грађана Саша Јанковић састао се са известиоцем Европског парламента за Србију Јелком Кацином, у оквиру његове вишедневне посете Србије. Кацин је захвалио Јанковићу на досадашњој сарадњи и честитао му реизбор.

Известилац Европског парламента је нарочито истакао очекивање да ће мноштво поступака који се тичу приватизације и корупције добити ефикасан епилог пред правосудним органима.

 Јанковић је рекао да ће у наредном периоду посебну пажњу посветити социјалним правима грађана, унапређивању односа грађана и администрације кроз сузбијање самовоље и успостављање одговорности и изменама начина на који се у Србији поступа са притужбама грађана на рад органа власти.

 Јанковић је посебно нагласио неопходност јачања улоге покрајинског и локалних омбудсмана упоредо са процесом децентрализације.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol