a

Заштитник грађана Саша Јанковић данас се заједно са повереником за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољубом Шабићем састао са делегацијом норвешких парламентараца која се налази у посети Србији.

Током сусрета гости су се интересовали за надлежности и овлашћења институције Заштитника грађана, као и за конкретне податке о проблемима због који се грађани обраћају тој институцији.

Јанковић је изразио задовољство досадашњом сарадњом са Норвешком и нагласио подршку коју је Влада Норвешке пружила Заштитнику грађана у реализацији његових активности. Он је рекао да се Заштитнику грађана дневно обраћа око 70 грађана и да је највећи број притужби везан за добру управу.

Гости из Норвешке су се посебно интересовали за притужбе које Заштитнику грађана долазе од стране мањинских група. Јанковић је рекао да се припадници мањинских група највише жале због проблема у образовању и запошљавању.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol