a

Заменица заштитника грађана Тамара Лукшић – Орландић учествовала је на трибини посвећеној проблемима на релацији ЛГБТ особе и породицe, у оквиру овогодишње Недеље поноса. Указала је на одсуство добре комуникације унутар породице, у којој се још увек тешко мире са сазнањем да им је дете лезбејка или геј, те такво дете/адолесцент, веома често бива одбачено, а у најблажој форми родитељи не крију своју разочараност.

Она је говорила и о обавези система да да подршку детету и породици, а посебно акцентовала  значај система образовања, адекватних уџбеника и потребе да се о тој теми говори кроз различите предмете (природу и друштво, биологију, психологију, социологију, као и часове разредног старешине), од првог основне до краја школовања. Тако би се полако смањивала дистанца која је сад енормна између необавештених наставника и вршњака о томе да хомосексуалност није болест и да треба уважавати различитост и подстицати толеранцију.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol