a

Multithumb found errors on this page:

Unsupported image type images/stories/curug1.bmp image/x-ms-bmp
Unsupported image type images/stories/curug1.bmp image/x-ms-bmp
curug1.bmpЗаменик заштитника грађана др Горан Башић обишао је Психијатријску болницу „Свети врачи“ у Новом Кнежевцу и Дом за душевно оболела лица у Чуругу и разговарао са стручњацима који брину о здрављу пацијената и статусу грађана смештених у овим установама. Разговор са стручњацима који раде у Болници и у Дому указује на то да би се већина проблема са којима се суочавају њихови пацијенти, односно корисници превазишла уколико би системи здравствене и социјалне заштите снажније подржали развој система лечење и укључивање ових људи у локалним заједницама.

Трансформација постојећег система требало би да се заснива на постепеном укидању стационарног лечења и збрињавања особа с менталним сметњама, те јачању подршке породицама и локалним самоуправама у којима би требало установљавати регионалне и локалне центре у којима би се поред превенције и бриге за ментално здравље развијали и одговарајући системи друштвене подршке и укључивања лица која су сада смештена у нехуманим условима у постојећим установама.
Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol