a

b_300_0_16777215_00_images_stories_sastanak_1102.jpegЗаштитник грађана Саша Јанковић одржао је 11. фебруара 2013. године састанак са родитељима деце са сметњама у развоју, представницима удружења родитеља и удружења која заступају права и интересе особа са инвалидитетом, који је реализован поводом иницијативе за увођење мера помоћи и подршке родитељима који се непосредно брину о свом детету коме је неопходна стална нега.

Неоспорно је да у правни систем треба увести мере подршке и помоћи родитељима деце и особа са инвалидитетом којима је, због природе болести или инвалидитета, неопходна стална нега, на начин који ће обезбедити егзистенцијалну сигурност породица и истовремено подстицати укључивање деце и особа са инвалидитетом у заједницу у највећој могућој мери, оцена је свих учесника овог састанка.

Претходних дана је иницијативу родитеља деце са сметњама у развоју  до сада подржало преко 50.000 грађана.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol