a

Преко седамдесет процената препорука Заштитника грађана државни органи спроводе без одлагања, што је много већи проценат него извршење судских пресуда у Србији, које су обавезне законом. Показало се да Србија није осуђена на просечност и да је могуће у нашем друштву успоставити институцију која се заснива на тако деликатном односу унутар друштва и институција, истакао је републички омбудсман Саша Јанковић на предавању студентима треће године Факултета политичких наука у Београду.

На предавању пред пуним амфитеатром заштитник грађана се осврнуо на почетке успостављања институције омбудсмана у свету, упознао студенте са надлежностима заштитника грађана у Србији, а кроз примере притужби које добија од грађана објаснио је начин рада. Размењујући мишљења о актуелним дешавањима у друштву, Јанковић и студенти су се посебно задржали у области јавног морала и људских права.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol