a

Европски покрет у Србији (ЕПуС) данас је уручио награду "Допринос године Европи" доскорашњој заменици генералног секретара Савета за регионалну сарадњу Јелици Минић за допринос европским интеграцијама и вредностима у Србији.

Прошлогодишњи добитник ове награде, заштитник грађана Саша Јанковић, рекао је да су "европске вредности углавном прихваћене" у Србији, што је, како је оценио, добро. "Истовремено, не треба да заборавимо људе и време када је прича залагања за европске интеграције била не тако популарна, прихваћена и пожељна.Управо тим људима дугујемо највећу захвалност за то што данас доживљавамо", истакао је Јанковић и додао да је међу њима и Јелица Минић.

Награда "Допринос године Европи” се додељује за говор, књигу, акцију или став појединца, организације или групе грађана који су у протеклој години значајно допринели процесу европских интеграција и промоцији европских идеја и вредности у Србији.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol