a

Поводом позива који су на данашњој конференцији за штампу функционери Демократске странке упутили заштитнику грађана Саши Јанковићу, тражећи од њега да реагује у случају бившег министра и члана ДС Саше Драгина, Стручна служба заштитника грађана подсећа да се притужба Заштитнику грађана не подноси на страначким конференцијама за штампу, већ у складу са Законом о Заштитнику грађана писаном притужбом, или усменом предајом на записник у Стручној служби.

Ово није први пут да функционери Демократске странке, која је заступљена у Народној скупштини која бира Заштитника грађана и један је од највиших органа власти, преко медија, не користећи законом прописану процедуру, траже од Заштитника грађана да примени своја овлашћења, а да претходно нису чак ни поднели притужбу.

Како такви, и слични поступци са других страна не би били сматрани за притисак.на Заштитника грађана, за кога је Законом прописано да „нико нема права да утиче на његов рад и поступање“, Стручна служба Заштитника грађана позива све политичке организације које учествују у раду органа власти да не угрожавају, већ чувају интегритет Заштитника грађана као независног и самосталног државног органа, коме је законом забрањено да даје изјаве политичке природе.
Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol