a

Права радника су неотуђиви део људских права и не постоји друштвени систем који би могао да их угрожава", истакао је заштитник грађана Саша Јанковић на данашњем округлом столу о економском и социјалном положају запослених. Он је указао да наша држава не штити довољно запослене, јер није гарант за поштовање њихових права, иако је то њена уставна обавеза.

Према његовим речима права не долазе на "сребрном тањиру", већ грађани морају да се боре за њих, али очигледно сви они који треба да контролишу власт нису довољно спремни ни вољни да буду ефикасни у тој борби.

Округли сто су организовали Уједињени грански синдикати "Независност", који су за петак најавили  протест у Београду под слоганом "Доста".

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol