a

Извршење препорука Заштитника грађана Републике Србије је око 70 процената, што је и европски просек, али свакако незадовољавајући проценат за оне чија су права остала повређена, изјавио је заштитник грађана Саша Јанковић на Међународној радионици Омбудсмана Југоисточне Европе, која је била посвећена придруживању ЕУ и Универзалном периодичном прегледу.

Љерка Ећимовић, виша саветница у Стручној служби, нагласила је да Заштитник грађана унапређењем људских права, промовише и значај поступања по препорукама које је Србија добила у Универзалном периодичном прегледу.

Међународна радионица, одржана 7. и 8. новембра у Загребу, окупила је велики број омбудсмана из региона који су излагали на тему препорука Европске комисије у Извештајима о напретку и Универзалног периодичног прегледа.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol