a

– Ја сам човек, због људског достојанства. Мог, вашег и свих нас. Наше друштво је онолико добро и човечно, толико смо ми богати и поносни, колико је најмање достојанствен грађанин наше земље. А мој посао је да се о том достојанству бринем на начине које ми омогућавају прописи - рекао је заштитник грађана Саша Јанковић на синоћној трибини на београдском Правном факултету.

– Поставља се питање, да ли је могуће да се без обавезујућег правног акта учини промена у раду органа јавне власти? Може ли се веровати у земљу у којој судови касне, у којој је администрација бирократизована, прекобројна и нестручна. Нисам веровао да је уопште могуће исправити ову ствар. Али тај моменат, када вратите поверење грађана у институције ове државе, и покажете да није нужно да грађани и администрација буду непријатељи, је нешто због чега вреди радити овај посао – истакао је Јанковић студентима.

Трибина „Правници на послу“ је интерактивно предавање у организацији удружења ELSA, на коме стручњаци из праксе говоре студентима о својим каријерама, занимљивим случајевима из праксе и указују им на могућности које су пред њима као младим правницима. ELSA (Европско удружење студената права) је међународно, независно, неполитично и непрофитабилно удружење студената права окупљених ради унапређења, успостављања и развијања међународног разумевања, сарадње, правне етике и личних контаката између студената права различитих земаља и правних система, као и припремање за професионални рад правника по међународним стандардима.

Гости предавачи на трибини су још били суткиње Вида Петровић-Шкеро и Драгана Бољевић, као и адвокати Тома Фила и Мишко Ражнатовић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol