a

Заштитник грађана Саша Јанковић био је данас један од учесника у разговору са младима са југа Србије, који су у оквиру пројекта "Да се представимо... - млади промовишу и развијају интеркултуралност у Србији" боравили у Београду.

Јанковић је том приликом укратко представио овлашћења и надлежности Заштитника грађана. Такође је нагласио да мали градови нису мале културне средине, и указао на потребу квалитетног образовања на целој територији Србије, а не само у Београду.

Осим са омбудсманом, млади су имали прилике да размене мишљења и са министром културе и информисања Иваном Тасовцем, председником Координационог тела за општине Бујановац, Прешево и Медвеђу Зораном Станковићем и замеником директора Канцеларије за европске интеграције Срђаном Мајсторовићем. Млади су од гостију чули речи охрабрења да истрају у борби за своје место у друштву и у остваривању својих циљева.

Пројекат је промоција интеркултуралности и заједничког живота припадника различитих вера и нација у Србији, рекла је Аида Ћоровић из "Урбан-Ин" из Новог Пазара, организације која је и организовала посету педесетак средњошколаца и студената из Врања, Пријепоља, Новог Пазара, Тутина, Медвеђе и Прешева главном граду. У Културном центру Град, где је организован сусрет младих са челницима институција, уприличена је и изложба фотографија младих активиста на тему промоције интеркултуралности.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol