a

Бити на власти прво значи одговорност, тек након тога моћ. Морате веровати у владавину права, у људска права и достојанство, поручио је заштитник грађана Саша Јанковић младим политичарима и будућим лидерима региона на семинару Регионалне академије за демократију у Нишу, која се ове године бави људским и мањинским правима. Он је указао на то да право постаје ствар политичке воље, што је недопустиво.

- Требаће нам деценије да изградимо достојанствен живот, а још увек нисмо почели са тиме - нагласио је Јанковић.

Тема првог семинара су миграције и положај азиланата, који у све већим размерама постаје регионални проблем. Заштитник грађана је навео да је у Србији 2008. године регистровано 77 азиланата, док у прошлој години 5066, и не постоји механизам за решавање положаја ирегуларних миграната.

Семинари су намењени политичарима, службеницима државне администрације и члановима невладиних организација земаља Западног Балкана од којих се очекује водећа улога у развоју региона. Регионална академија за демократију се састоји од три годишња циклуса посвећена различитим областима, а главни организатор за Србију је Београдски фонд за политичку изузетност. Пројекат је финансиран од стране Европске уније.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol