a

Комисија у саставу, Вељко Максимовић, Невена Манојловић, Сандра Чолаковић и Андрија Крстић је, након што је прегледала 724 ликовна рада из 15 градова и оценила естетски утисак, креативност и поруке, донела одлуку да су најбољи радови следећих ученика/ученица:

 1. Ваљево –  Вељко Гајић
 2. Сомбор – Бојана Вуковић
 3. Бачка Паланка – Денис Пуделка
 4. Пожаревац – Милица Филиповић
 5. Ужице – Јелена Јовановић
 6. Чачак – Кристина Гојковић
 7. Крагујевац – Софија Владетић
 8. Јагодина – Сандра Милановић
 9. Бор – Ема Гардић
 10. Зајечар – Александра Петковић
 11. Пријепоље – Демир Нуковић
 12. Нови Пазар – Илма Маравац
 13. Лесковац – Александра Костић
 14. Димитровград – Теодора Маноилов

Одлучено је да се додели и додатних 5  награда из наградног фонда: и то две награде деци са сметњама у развоју који су конкурисали својим ликовним радовима, Јовану Јеленковићу и Јовани Ђорђевић из Зајечара, као и награде за још три најбоља рада у укупној конкуренцији, а то су радови Дарка Петрова и Марка Петрова из Димитровграда и рад Дуње Шпановић из Сомбора.

Attachments:
Download this file (17367.pdf)Oдлука
Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol