a

Заменица заштитника грађана Гордана Стевановић уручила је данас у Народној библиотеци Србије таблет рачунаре за 19 основаца од 5. до 8. разреда из 14 градова широм Србије, који су победили на конкурсу Заштитника грађана за најбоље ликовне радове на тему „Људска права из мог угла“. Радови су осликавали виђење заштите права особа са инвалидитетом, припадника националних мањина и равноправност полова.
Гордана Стевановић је приликом доделе награда рекла да је циљ конкурса био да се промовишу људска права, али и да подстакне децу да на прави и креативни начин размишљају о тим правима, и додала да се на основу пристиглих радова, укупно 724, у томе и успело.

О победницима конкурса одлучивала је комисија у којој су учествовали чланови Панела младих саветника Заштитника грађана, а чланице жирија, Невена Манојловић и Сандра Чолаковић су истакле да је одлука донета на основу естетског утиска, креативности и поруке.

Одлуку о избору радова и имена победника можете погледати овде.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol