a

b_300_0_16777215_00_images_stories_zastava_lgbt27062014.jpeg

Поводом Дана поноса ЛГБТ заједнице, Савет за родну равноправност Заштитника грађана оценио је да Србија треба да учини све како би се обезбедило поштовање права свих мањинских заједница. Седница Савета одржана је данас, поводом обележавања Дана поноса ЛГБТ особа.

На згради Заштитника грађана је, поводом Дана поноса ЛГБТ, развијена застава дугиних боја, чиме је симболично пружена подршка припадницима ЛГБТ заједнице.

Заменица заштитника грађана се у подне придружила скупу у београдском парку Мањеж, који је организован поводом Међународног дана поноса. Том приликом је рекла да је држава дужна да обезбеди заштиту права свих грађана укључујући и права мањина и изразила наду да ће ове године бити успешно организована Парада поноса.

"Наша жеља, нада и уверење јесте да ће ове године бити одржана Парада поноса и да ће држава грађанима омогућити да се слободно крећу. Ми ћемо то пратити и активно учествујемо у том процесу како би сви грађани могли да остваре своја права", рекла је Стевановић.


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol