a

30072014.jpgЗаменица заштитника грађана за родну равноправност и права детета Гордана Стевановић са сарадницама одржала је данас састанак са Доином Бологом, представницом Популационог фонда Уједињених нација (UNFPA) за Босну и Херцеговину, Косово, Македонију и Србију са седиштем у Сарајеву и Маријом Раковић, програмском координаторком UNFPA за Србију. Састанак је био посвећен размени информација у области унапређења репродуктивног здравља и борбе против насиља у породици као и истраживању могућности за успостављање будуће сарадње између Заштитника грађана и UNFPA у овим областима.

Заменица заштитника грађана је представила активности Заштитника грађана у области превенције и борбе против родно заснованог насиља као и у области унапређења положаја жена у систему здравствене заштите.

Договорено је да ће бити настављени контакти у циљу дефинисања области и модела будуће сарадње.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol