a

b_300_0_16777215_00_images_stories_udruzenja_porodica_nestalih_ubijenih_i_poginulih_4.jpegЗаштитник грађана Саша Јанковић позвао је данас да се наставе и интензивирају напори да се идентификују све жртве сукобна на подручју бивше Југославије. "Патња породица страдалих у рату наставља се и у миру, и о томе морамо водити рачуна“, рекао Јановић данас на конференцији у Медија центру, поводом обележавања 30. августа – Међународног дана несталих.

Председник Комисије за нестала лица Владе Србије Вељко Одаловић је рекао да Србија од 2012. до 2013. године решила 705 случајева несталих, а у периоду од 2013. до ове године 671. На конференцији је, такође, речено да из БиХ и са Косова ове године у Србију није стигло ниједно идентификовано тело, док је из Хрватске преузето 39 тела.

Координација српских удружења породица несталих, убијених и погинулих лица са простора бивше Југославије је истакла да су људска права породица жртава у свим бившим југословенским републикама у којима је било ратних сукоба грубо кршена, и да те породице нису добиле сатисфакцију за учињену неправду.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol