a

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић је данас, поводом Међународног дана права јавности да зна, Мисији ОЕБС-а у Србију доделио признање за посебан допринос афирмисању права на приступ информацијама. Награда за најбољи информатор о раду државних органа припала је Граду Смедереву, док је награда за допринос афирмисању права на приступ информацијама од јавног значаја и транспарентност у раду додељена београдској општини Звездара.

Свечаном скупу поводом Дана права јавности да зна присуствовао је и заштитник грађана Саша Јанковић који је рекао да је су протеклих 10 година, колико Повереник штити право јавности да зна, грађани много више у ситуацији да знају како ради њихова власт.


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol