a

Заштитник грађана Саша Јанковић изражава забринутост и најоштрије осуђује протест против изградње центра за азиланте недалеко од Младеновца.

Вест да је локално руководство подржало, а можда и организовало протест, такав гест чини још неприхватљивијим и неодговорнијим, сматра републички омбудсман.

Уместо излива ксенофобије, локални челници треба да са републичким властима отворе озбиљан дијалог о инфраструктурним и социјалним потребама како би евентуална изградња центра за азиланте била од користи за становништво и повећала, а не смањила квалитет живота у заједници, што уз озбиљан рад и припреме није недостижно, додаје Јанковић.

Истовремено, републичке власти треба да без одлагања отпочну разговор са локалном заједницом како би се предупредили неспоразуми, утврдиле тачне потребе и извршиле све неопходне припреме, које умногоме премашују просте грађевинске радове на изградњи центра. До сада, такав дијалог и пажња према другим локалним заједницама у које су били смештени азиланти често су недостајали и такав став мора да се промени, оцењује Заштитник грађана.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol