a

Због појединих јавно изнетих тврдњи о полицијској бруталности приликом и након хапшења, тзв. гњиланске групе, имајући у виду и околности кривичних дела која се стављају на терет ухапшенима, Заштитник грађана проверава да ли су права особа лишених слободе поштована при хапшењу и у притвору.

У досадашњем поступку установљено је, непосредним разговором са свим притворенима и увидом у детаљну медицинску документацију, да нико од њих није претрпео теже физичке повреде, већ су поједини од њих задобили мање огреботине и модрице. Након што прибави исказе полицајаца, а у томе за сада постоји пуна сарадња Министарства унутрашњих послова, и сагледа све чињенице, републички омбудсман оцениће да ли је при хапшењу и каснијем третману примењена сила била сразмерна и неопходна да би се извршио полицијски задатак, као и да ли је било других пропуста или кршења права лица лишених слободе.
Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol