a

Одбор за административно-буџетска и мандатно – имунитетска питања је на данашњој седници утврдио Предлог одлуке о давању сагласности на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Стручној служби Заштитника. Одбор је, такође, дао сагласност за заснивање радног односа са новим лицима и за додатно радно ангажовање у Стручној служби Заштитника.

Заштитник грађана Саша Јанковић је рекао да ће додатно повећање запослених у Стручној служби омогућити и већи учинак у заштити права грађана, поготово ако се има у виду да ће се новом систематизацијом, на основу надлежности, са 46% на 69% повећати број запослених који раде на притужбама.

У поступцима које води Заштитник грађана проценат отклоњених пропуста је највиши у Европи и износи 93%, изјавио је Јанковић и додао да за њихово неизвршење не постоје прописане санкције, чиме је успех ове институције још већи.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol