a

Заштитник грађана током 2014. године спроводи различите активности у циљу сагледавања положаја деце која живе и раде на улици. Чланови и чланице Панела Аладин Салиховић, Андрија Крстић, Вељко Ристић, Ива Којић, Марија Лазаревић, Милица Ивановић, Милан Станић, Наташа Јеремић и Сандра Чолаковић су 6. и 7. новембра обишли места на улицама и насеље у Нишу где живе, бораве и раде деца.

Млади саветници су се дружили са децом која раде на улици, децом која долазе у Свратиште за децу и младе, као и са децом и одраслима који живе у насељу Црвена звезда и сазнали више о њиховом животу и проблемима са којима се сусрећу. Током боравка у Нишу, чланови Панела су од деце сазнали на који начин и у којим ситуацијама изостаје подршка државе овој маргинализованој групи деце, због чега је положај у коме се деца налазе изузетно тежак, као и којим ризицима и изазовима су готово непрекидно изложени. Млади саветници су од запослених у Свратишту, Друштвеном центру и Групи за децу и младе „Индиго“, који су у непосредном и свакодневном контакту са децом, добили увид у то коју подршку и помоћ деца добијају од организација цивилног друштва у локалној заједници, а колико мало добијају од државе. Наш је задатак да му својим знањем и деловањем, још од његове најраније доби, помажемо да оствари све своје људске потенцијале. У томе ћемо бити успешни само ако стално будемо стварали најбоље могуће услове да његова непоновљивост постане драгоцена, како њему самом, тако и његовом целокупном окружењу. Наш је задатак да му својим знањем и деловањем, још од његове најраније доби, помажемо да оствари све своје људске потенцијале. У томе ћемо бити успешни само ако стално будемо стварали најбоље могуће услове да његова непоновљивост постане драгоцена, како њему самом, тако и његовом целокупном окружењу. апају, али да прихватају друге онаквим какви јесу,  да доприносе укључивању, да спајају људе.

Чланови Панела су са децом која живе и раде на улици посетили Позориште лутака и гледали представу Дамојед, након које су млади саветници деци уручили поклоне које је донирала Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol