a

У погледу права националних мањина у Србији данас нема превеликих трзавица, али је стање далеко од потребног, рекао је данас заштитник грађана Саша Јанковић на конференцији „Ка политици интегративне мултикултуралности“ у београдском Медија центру.

Он је указао да различитости које у Србији постоје - па и различитости по питању националног идентитета - су предност Србије и ми треба да нађемо начин да у потпуности искористимо те предности, и да је укључивање националних мањина кључна тема за развој државе. Јанковић је рекао да je у свом недавно објављеном годишњем извештају констатована одређена достигнућа државе у области права националних мањина, али су потребне даље измене како би дошло до деполитизације рада националних савета националних мањина.

Конференцију су организовали Центар за истраживање етницитета и Мрежа за интеркултуралност.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol