a

17042015.jpgСтуденти Правног факултета Универзитета у Београду посетили су данас институцију Заштитника грађана, како би се упознали са радом и надлежностима овог органа. Студенте је поздравио заштитник грађана Саша Јанковић, и поручио им да истрају у својим напорима да наше друштво учине бољим и праведнијим. На питање студената он је навео да се у протеклој години овој институцији обратило преко двадесет хиљада грађана, а да је највише притужби било на лошу администрацију.

Студенте је посебно занимао начин рада Стручне службе на притужбама, са којима их је упознала наводећи примере заменица заштитника грађана за права детета и родну равноправност Гордана Стевановић и генерална секретарка Јасминка Јаковљевић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol